петък, 27 март 2015 г.

Дънешки показа фактите: Няма договор за 50 милиона, някой се опитва да ни очерни

Бях започнал да се замислям защо шефът на Български пощи Деян Дънешки, така и не се показва, а отвръща на нападките от АСО Пирели само с публикации на сайта си, но днес го гледах в по ТВ7 и сякаш много неща ми станаха ясни.

Първо се оказа, че няма договор за 50 млн. , някой си го е изчислил по банковата гаранция за поръчката. Най-интересно ма се оказа фактът, че процедурата за обществената поръчка е трябвало да бъде стартирана 6 месеца преди края на договора, а не 3 месеца - съответно така или иначе е била закъсняла и за това са решили да търсят фирма с, която да се договарят директно за изпълнение след 1 април. И според Дънешки това е направено напълно законно според закона за обществените поръчки. Но си има адвокати за това, дано е прав.

Дънешки обърна внимание, че бивши служители и синдикални лидери го нападат организирано през медиите, без да знае той защо. Това се покрива напълно и с моите наблюдения честно казано макар, че винаги имам едно на ум когато има скандали и не знам, на кого да вярвам.

НО както и преди съм казвал не обичам да преразказвам - вижте предаването и си направете сами изводите.


Няма коментари:

Публикуване на коментар