четвъртък, 2 април 2015 г.

ВИП Секюрити са поели охраната на Български пощи. Да видим докога...

Ето че казусът с охраната на "Български пощи" е минал на следващ етап и вече има временен охранител до приключването на обществената поръчка. Както вече писах, избраната компания в ВИП Секюрити, а те очевидно са поели вече работата от досегашните изпълнители Ей Ес Пи. Ето какво са писали "24 часа" днес:


Компанията за услуги за сигурност VIP Security пое от 1 април 2015 г. охраната на имуществото и транспортирането на ценни пратки и пощенски товари на “Български пощи” ЕАД. Това се случва по силата на временен договор до приключване на процедурата по избор на изпълнител на обществената поръчка със същия предмет на дейност, обявена от държавната компания в началото на февруари, съобщиха от пресцентъра на компанията.

ВИП Секюрити временно поема охраната на Български Пощи


По проекта работят директно над 500 служители на Компанията за услуги за сигурност. VIP Security е единствената компания в сектора, която разполага с близо 600 специализирани автомобила, от които реално над 150 са ангажирани в изпълнение на това задание.

“Взели сме всички нужни мерки, за да няма никакви трудности при редовното изплащане на пенсиите в началото на април“, категорични са от ВИП Секюрити.

"Появилите се в някои медии инсинуации и откровени клевети относно фирмата, в които участва досегашният изпълнител на същото задание, възприемаме и като предупреждение за възможни провокации. Нещо повече – допълват от VIP Security - очакваме целенасочени злоумишлени действия при изпълнението на този проект в духа на негативната кампания, водена в последните месеци от наш конкурент, и ще вземем всички мерки в рамките на закона за противодействие, в т.ч. и допълнителни мерки за сигурност."

VIP Security е лидер в областта на охраната на ценни пратки и товари у нас и един от лидерите в бранша с близо 4 000 служители, близо 600 автомобила и 40 офиса в цялата страна и с над 50 000 клиента. Компанията се доказва като лоялен партньор в работата си ежедневно и е сред най-търсените работодатели в бранша.

Няма коментари:

Публикуване на коментар